Tel: 024- 381 1501

16 juli Bloemetjesdag

Zoals sommigen misschien al wisten is Lent van oorsprong een telersdorp. Om dit eer aan te doen hebben wij bloemetjesdag in het leven geroepen. Kom 16 juli dus gezellig bij ons langs voor bleometjesdag! Lees verder om te leren wat dit precies inhoudt. 

Bloemetjesdag
Vierdaagse dinsdag is het elk jaar weer een groot feest in Lent. De wandelaars lopen gezellig door het dorp en langs ons café. Dit maakt het de perfecte plek om wandelaars aan te moedigen! Om er een nog groter feest van te maken zorgen wij tijdens bloemetjesdag vanaf 12:00 uur voor een dj. Daarnaast staat onze bloemetjesbar voor je klaar om je van de lekkerste drankjes te verzien.

Kom 16 juli dus gezellig langs bij ons café. Neem een bloemetje mee voor je favoriete wandelaar(s), doe je gezelligste bloemen outfit aan en moedig de vierdaagse wandelaars aan. 

E&D zomer bbq
Naast bloemetjesdag is het ook de vrijdag van de vierdaagse bij ons feest. Op 19 juli serveren wij namelijk de lekkerste specials van de barbecue tijdens de E&D zomer bbq. Vanaf 16.00 kun je de specials bestellen en met elke bestelling maak je kans op het E&D zomer pakket. Lees hier meer!

Lentse Kermis Feesten
Onze bloemetjesbar zal 6 t/m 8 september ook aanwezig zijn bij de Lentse Kermis Feesten.