Tel: 024- 381 1501

Koningsnacht en koningsdag 2024

Na het succes van vorig jaar helpen wij ook dit jaar weer mee met OranjeLent. Kom met koningsnacht feesten met niemand minder dan NOAH! En sluit Koningsdag aan bij een van de vele activiteiten van OranjeLent. Natuurlijk is ons café ook gewoon geopend, dus kom gezellig bij ons langs voor wat te eten en drinken!

Koningsnacht 
Het belooft weer een gezellig feestje te worden op evenemententerrein DVOL. NOAH zal zorgen voor een feestavond met de grootste hits en foutste nummers van de afgelopen vijftig jaar! Koop bij ons alvast je tickets kopen voor €15,- en skip de rij door bij ons wat consumptiemunten te kopen voor €32,50 per 10 stuks. Aan de deur zijn de kaarten €20,-.

Koningsdag
We mogen met Koningsdag weer de horeca verzorgen! Haal bij ons wat te drinken en een lekkere borrelbox en doe mee met de versierde-fietsenoptocht, kindervrijmarkt, voetbal- en sportspullenmarkt, zeepkisten race of andere attracties. 

Natuurlijk ben je ook gewoon welkom in ons café voor een lekkere kop koffie, gezellige lunch, uitgebreid diner of goede borrel! Voor de gelegenheid hebben we een Konings deal: Aperol met 5 Hollandse snack (bitterballen of kaassoufflés) voor €9,95!

Blijf op de hoogte van ons en onze acties via Facebook en Instagram!