Tel: 024-3888483

Fietsroutes met E&D

Fietsen met Eten & Drinken! 

Samen met onze 4 vestigingen hebben inmiddels 2 hele leuke fietsroutes door en om Nijmegen uitgezet. Tijdens deze uitdagende tocht kom je langs alle vier de vestigingen van Eten & Drinken. Fiets naar een van onze vestigingen toe om te beginnen en wij verzorgen wat lekkers voor onderweg! Je koopt bij een van onze vestigingen de stempelkaart van de gewenste route. In onze vestigingen ligt vervolgens een QR-code klaar die je naar de fietsroute brengt. De route is gewoon met Google Maps te volgen! 

Maar wat is dan het verschil tussen de routes? 

TOUR ETEN & DRINKEN HET E&D FIETSDINER 
Je krijgt: koffie/thee met gebak, een tosti, een soep en een warme chocomelk (of een ander drankje) 
Afstand: 37 km 
Duur: 2 uur en 15 minuten (exclusief eten) 
Kosten: €19,95 p.p. 
 
Route: 
Je fietst langs de Waal, door het Goffertpark, door Beek, door het Heumensoord en natuurlijk nog veel meer leuke plekjes. 
Je krijgt: koffie/thee met gebak, een voorgerecht, een hoofgerecht, een dessert 
Afstand: 50 km 
Duur: ongeveer 3 uur (exclusief eten) 
Kosten: €39,95 p.p. 
 

Route: 
Je fietst door Lent, door de Ooijpolder, een klein stukje door Duitsland, door Heumensoord en door nog meer prachtige stukjes in en rondom het mooie Nijmegen. 

LET OP: De vestiging in Groesbeek is donderdag en vrijdag geopend vanaf 16:00 uur en zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur. (maandag t/m woensdag gesloten). Mocht je willen fietsen op een moment dat E&D Groesbeek dicht is, kan je op een andere locatie een dubbele stempel halen.

Meld je aan bij een van onze vestigingen!