Tel: 024-3888483

Picknick

Een leuke verrassing voor je date of een gezellig uitje met vrienden en vriendinnen? Geniet van het heerlijke weer en de gezellige Nijmeegse omgeving met de E&D picknick! Gevuld met een complete brunch krijg je een volledig uitgeruste picknickmand met een fijn kleedje mee.

E&D PICKNICK
Bestaat uit diverse soorten brood, croissant, ham, kaas, boter, jam, eiersalade, hagelslag, een stuk fruit, flesje verse jus en water.
€15.95 p.p.

LUXE PICKNICK
Bestaat uit diverse soorten brood, croissant, gerookte zalm, brie, tonijnsalade, eiersalade, streaky bacon, boter, jam, een stuk fruit, flesje verse jus en water
€19.95 p.p.

Reserveren
Reserveer de picknickmand minimaal 1 dag van tevoren door te bellen naar 0243888483 of te mailen naar nijmegen@cafe-etenendrinken.nl. Geef hier even door of je voor de E&D picknick of de luxe picknick gaat. Verder hoef je alleen nog maar een gezellig plekje uit te kiezen om je kleedje uit te rollen!

Zitten er dingen bij die je niet lust, ben je allergisch of ben je zwanger? Geef het bij de reservering aan en dan passen we het aan. Je kunt ook extra beleg, een ander drankje zoals bier of cava toevoegen tegen een meerprijs. Eventueel kunnen we de inhoud van de picknickmand helemaal naar wens inrichten. Dus een van onze borrelboxen of iets van onze lunchkaart kan ook gewoon!

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. Bekijk ook onze andere activiteiten voor een gezellig dagje in Nijmegen.