Tel: 024-3888483

Puzzelproeverij

Hou jij van een uitdagend potje puzzelen én lekker eten? Doe dan mee met onze puzzelproeverij en speel je eten vrij door puzzels op te lossen! Speel al mee vanaf 2 personen. 

Tijdens de puzzelproeverij los je in totaal drie verschillende puzzels op. Voor het oplossen van elke puzzel krijg je eten. Zo kun je genieten van een 3-gangen menu bestaande uit een koud tapas plank, warme tapas plank en grand dessert. 

Er zijn verschillende puzzelreeksen om uit te kiezen. De kosten voor het arrangement zijn €35,- per persoon. Aanmelden kan via deze link. Geef allergenen en dieetwensen altijd even door bij de reservering. Op de website is meer informatie te vinden over de thema’s van de verschillende puzzelreeksen. Zo is er ook een reeks die leuk is voor gezinnen met kinderen!

De puzzelproeverij is ook leuk om te doen met bijvoorbeeld een babyshower, verjaardag of vrijgezellenfeest! Elke puzzelreeks kan worden gedaan door 5 personen. Ga de strijd met elkaar aan door in groepen dezelfde of verschillende puzzelreeksen op te lossen. 

Meer weten over ons? Bekijk dan eens onze Instagram en Facebook.