Sous Chef Malden

Voor onze vestiging in Malden zijn wij op zoek naar een sous chef.

Wie zijn wij?
Eten en Drinken is een herkenbaar en toegankelijk horeca concept met meerdere locaties in en rondom Nijmegen. Onze vestigingen zijn herkenbaar aan de laagdrempelige sfeer en de open inrichting. Ook onze prijzen zijn toegankelijk en zorgen ervoor dat Eten en Drinken een plek is waar iedereen terecht kan.

Wij staan voor vakmanschap. Goede horeca, échte gastvrijheid en leuke mensen. Onze gasten en onze collega’s typeren Eten en Drinken als een fijne en warme plek. Daar werken we hard voor en dat blijft belangrijk voor ons. We werken hard met elkaar en bewaken streng of dat in een goede harmonie gaat. Onze gasten complimenteren ons regelmatig over ons vriendelijk en deskundig personeel. Daar zijn we trots op!

Wat ga je doen?
Als sous chef bij Eten en Drinken ben je, op basis van ons concept, verantwoordelijk voor je eigen keuken. Samen met de overkoepelende chef zorg je voor een goed team van medewerkers die met elkaar de keuken kunnen draaien en op te leiden en mee te nemen in deze formule. Je zorgt ervoor dat al onze gerechten er picobello uitzien en dat elke keukenmedewerker deze gerechten op dezelfde manier maakt, presenteert én serveert.

Samen met je collega sous chefs en de chef maak je de vaste menukaart die 4x per jaar wisselt. Om je creativiteit in gerechten kwijt te kunnen mag je daarnaast wekelijks gerechten bedenken buiten de kaart om. Verder ben je verantwoordelijk voor het rooster, de bestellingen en alle regels m.b.t. HACCP en schoonmaak.

Wat verwachten we van je?
We zoeken iemand die klaar staat om samen met het hele team onze gasten het naar hun zin te maken. Die graag hard werkt, maar ook de tijd vind voor ontspanning en een goede sfeer in het keukenteam kan creëren. We vinden het prettig als je ook een inbreng hebt in het samenstellen van de menukaart en de trends op het gebied van eten en drinken volgt en daar een lekker gerecht van maakt.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime
Salaris: Vanaf €2.600,00 per maand
Verwacht aantal uur: 24 – 38 per week

Kun jij je als ervaren kok hierin vinden? Stuur dan een mailtje naar werken@cafe-etenendrinken.nl, dan maken we graag kennis met je.