Tel: 024-3888483

Welkom bij Café

eten en drinken

Nijmegen

Een café waar je je thuis voelt! Café Eten & Drinken is een herkenbaar en toegankelijk horeca concept met vestigingen in Nijmegen en omgeving.

Over ons

Café Eten & Drinken is een herkenbaar en toegankelijk horeca concept met vestigingen in Nijmegen, Lent, Groesbeek en Malden. Met een laagdrempelige sfeer, open inrichting en schappelijke prijzen zorgen wij ervoor dat Eten & Drinken een plek is waar iedereen terecht kan. Wij staan voor vakmanschap: goede horeca, èchte gastvrijheid en leuke mensen. Onze gasten en collega’s typeren Eten & Drinken als fijne en warme plek. Dit vinden wij enorm belangrijk en daar werken wij elke dag met veel plezier hard voor. Wees welkom! Je kunt elke dag bij ons terecht voor ontbijt, lunch, high tea, diner en/of borrel.

- Team Eten en Drinken
BORRELAVOND
Kom elke donderdag gezellig bij ons borrelen op onze borrelavond!
Reserveren
Wij reserveren alleen voor groepen vanaf 6 personen. Reserveren kan door te bellen naar 024-3888483!

Nieuws

Pubquiz

Elke 2e en 4e zaterdag van de maand kun je bij ons terecht voor een gezellige pubquiz! Quiz Academy zorgt voor een hoop leuke en

LEES MEER >>

Puzzelproeverij

Hou jij van een uitdagend potje puzzelen én lekker eten? Doe dan mee met onze puzzelproeverij en speel je eten vrij door puzzels op te

LEES MEER >>

Kaasfondue

Vanaf september kun je elke maandag en dinsdag bij ons en onze collega’s in Lent komen dippen! Kom je binnenkort lekker genieten van onze kaasfondue?

LEES MEER >>