Tel: 024-3888483

Pasen 2024

Zoek je nog een leuke activiteit voor jou en de familie met Pasen? Kom dan lekker langs bij café Eten en Drinken. Bij ons kun je namelijk terecht voor een uitgebreide paasbrunch en een heerlijke paas high tea. Daarnaast kunnen de jonge kinderen bij ons eieren komen zoeken!

Paasbrunch
Onze paasbrunch bestaat onder andere uit diverse broodjes, een lekker soepje, gerookte zalm, scrambled eggs met spek, mediterrane tonijnsalade, een gekookt eitje, jam en fruit. De kosten zijn €19,95 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen met de paasbrunch voor €1,- per levensjaar.

Paas high tea
De Paas high tea is vergelijkbaar met onze normale high tea maar dan met een paasthema! Dit betekent een lekker soepje, verschillende sandwiches en zoetigheden en natuurlijk onbeperkte thee van Puritea. De kosten zijn €22,95 per persoon en voor €2,50 extra per persoon zorgen wij voor verse theesmaken zoals munt en gember bij je high tea.  

Eieren zoeken
Wij verstoppen eerste en tweede paasdag tussen 11:00 en 12:00 uur chocolade paaseitjes op het terras en in ons restaurant. Dus trek er gezellig op uit en kom samen met de kinderen langs om te zoeken!

Reserveren voor de paasbrunch of de paas high tea kan door te bellen naar 024 388 8483 of te mailen naar nijmegen@cafe-etenendrinken.nl.

Op zoek naar een restaurant om Pasen te vieren in omgeving Lent, Malden of Groesbeek? Bekijk dan eens het paas aanbod van onze collega’s !

Blijf op de hoogte van ons en onze acties via Facebook en Instagram.