Tel: 024-3888483

Vaderdag cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor Vaderdag? Trakteer je vader 16 juni op een double smashed burger bij een van onze cafés! Speciaal voor de gelegenheid hebben we deze extreem lekkere burger op het menu gezet, dus reserveer snel een tafel.

Double burger
De double burger komt met gebakken uitjes, cheddar en whiskeysaus en kost €22,95 Houden jij en je vader nou van een biertje. Dan hebben jullie geluk! Met de vaderdag combi krijg je de burger en een Texels biertje voor maar €25,95. 

De double burger en combi deal zijn vestigingsbreed. Dat betekent dat je de burger in ons café in Nijmegen, Lent en Malden kunt komen proeven. 

Reserveren
Reserveer alvast een tafeltje om er zeker van te zijn dat jij en je vader een plekje hebben. Reserveren kan door te mailen naar nijmegen@cafe-etenendrinken.nl of te bellen naar 0243888483 Geef het gelijk even door als je voor de double burger gaat. Natuurlijk kun je ook heel de avond van ons normale menu bestellen. 

Cadeaubon
Een ander leuk cadeau is een cadeaubon van café Eten en Drinken. Wij maken een leuke verpakking voor de cadeaubon, jij hebt een leuk cadeau om aan je vader te geven en je vader kan zelf kiezen waaraan hij zijn cadeaubon uitgeeft!

Blijf op de hoogte van ons en verschillende leuke acties zoals deze via Facebook en Instagram!