Tel: 024- 381 1501

Moederdag 2024

Het beste moederdagcadeau is samen tijd doorbrengen! Trakteer jouw moeder of moederfiguur op een gezellige middag met onze moederdag high tea. Of vier moederdag met een gezellige mimosa brunch!

High tea
Voor €22,95 per persoon verzorgen wij een heerlijke high tea met verschillende zoete hapjes, diverse sandwiches, een lekker soepje en camembert uit de oven. Daarnaast verzorgen wij verschillende heerlijk theesmaken van Puritea en onbeperkt heet water. Natuurlijk regelen we voor je moeder/ moederfiguur een mooie roos. Voor €2,50 per persoon maken wij van je high tea een luxe high tea met verse theesmaken, zoals gember en munt.

Mimosa Brunch
Voor de mensen die geen fan zijn van een high tea, hebben we een heerlijke mimosa brunch. De brunch bestaat een croissantje, donker en licht brood, een gebakken eitje, tonijnsalade, ham, kaas, jam en een stuk fruit, een roos voor je moeder en natuurlijk een lekkere mimosa. Je kunt de mimosa brunch reserveren voor €15,95 per persoon.

Tip: Maak er een bottomless mimosa brunch van voor €24,95 p.p. Geniet van de brunch en drink 2 uur lang onbeperkt mimosa’s.

Reserveren
Stuur een mailtje naar lent@cafe-etenendrinken.nl of bel naar 024-3811501 om te reserveren. Geef eventuele allergieën altijd even door bij het reserveren. Kunnen jij en je moeder zondag geen moederdag vieren door werk of andere verplichtingen? Je kunt de moederdag high tea en E&D brunch ook gewoon voor zaterdag reserveren!

Cadeaubon 
Een ander leuk cadeautje is een cadeaubon van café Eten en Drinken. Wij maken een leuke verpakking voor de cadeaubon, jij hebt een leuk cadeau om aan je moeder te geven en je moeder kan zelf kiezen waaraan ze haar cadeaubon uitgeeft!

Blijf op de hoogte van ons en verschillende leuke acties zoals deze via Facebook en Instagram!

Bekijk ook het moederdag aanbod van onze collega’s in Malden en Nijmegen.