Tel: 024-2001159

Welkom bij Café

eten en drinken

Malden

Een café waar je je thuis voelt! Café Eten & Drinken is een herkenbaar en toegankelijk horeca concept met vestigingen in Nijmegen en omgeving.

Over ons

Café Eten & Drinken is een herkenbaar en toegankelijk horeca concept met vestigingen in Nijmegen, Lent, Groesbeek en Malden. Met een laagdrempelige sfeer, open inrichting en schappelijke prijzen zorgen wij ervoor dat Eten & Drinken een plek is waar iedereen terecht kan. Wij staan voor vakmanschap: goede horeca, èchte gastvrijheid en leuke mensen. Onze gasten en collega’s typeren Eten & Drinken als fijne en warme plek. Dit vinden wij enorm belangrijk en daar werken wij elke dag met veel plezier hard voor. Wees welkom! Je kunt elke dag bij ons terecht voor lunch, high tea, diner en/of borrel. In het weekend kun je ook lekker ontbijten bij ons.

- Team Eten en Drinken
Reserveren
Reserveren is bij ons alleen mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Je kunt reserveren door te bellen naar
024-2001159

nog een leuk cadeau nodig?

Geef een Eten en Drinken cadeaubon!
In te leveren in al onze vestigingen voor een lekkere lunch, kopje koffie met gebak, gezellig diner, leuke activiteit en nog veel meer.

Maandagenda

Nieuws

Nieuwe kaart

Met de zomer in aantocht, gaan we een nieuw seizoen in. En een nieuw seizoen betekent bij ons een nieuwe kaart. Daarom staan er vanaf

LEES MEER >>

High cocktail

Iets leuks doen in de omgeving maar is een high tea voor jou iets te oudbollig? Probeer dan eens onze high cocktail! Geniet bij ons

LEES MEER >>