Tel: 024-2001159

FEESTLOCATIE IN MALDEN

Ben jij op zoek naar een leuke feestlocatie? Bij Café Eten en Drinken Malden vieren we graag met jou mee. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, bij ons kan het allemaal en meer!

Locatie

Ons restaurant is te vinden in het hart van Malden (Promenade 2) en was hiervoor het oude Rabobankgebouw. Dit hebben we omgetoverd tot ons gezellige restaurant. Onze open keuken en bar, gezellige hoekjes en kundig personeel zorgen voor een sfeervolle feestlocatie.

Voor feesten en evenementen hebben we ruimte tot wel 80 personen. Het is mogelijk om een deel van de zaak vrij te houden of om tafels te reserveren. Verder zijn er bij ons restaurant voldoende parkeermogelijkheden door het naastgelegen winkelcentrum en stopt er een bus vlak voor de deur, waardoor we goed te bereiken zijn.

Wat we bieden

Als feestlocatie denken we graag mee en is alles bespreekbaar. Hier een lijst van de bestaande mogelijkheden:

  • Grote high tea’s met luxe, mooi opgedekte tafels.
  • Borrels met statafels en borrelhapjes.
  • Fietsroutes langs onze verschillende vestigingen. Hier kun je genieten van een lunch of diner. 
  • Verschillende arrangementen voor shared dining.
  • Eten en Drinken menu deluxe. Een 3-gangen diner met keuze uit jouw favoriete gerechten.

Heb je zelf al een ander idee, laat het ons vooral weten, dan maken we er samen een mooi feest van!

Prijzen

Voor onze high tea’s, borrels en fietsroutes gaan we graag in gesprek over wat jij wil en wat jij wil uitgeven. Onze opties voor de shared dining en het Eten en Drinken menu deluxe hebben wel een vaste prijs:

SHARED DINING (exclusief drank)ETEN EN DRINKEN MENU DELUXE (exclusief drank)
‘Rondje hoofdgerechten’
€23,95 p.p.
‘Voor en hoofd’
€39,95 p.p.
‘3-gangen Eten en Drinken menu’
€42,95 p.p.
 €49,95 p.p
Gewokte biefstukpuntjes in teriyakisaus, slow cooked bbq park met bbq saus en chili-crème fraiche, Thaise viscurry en aubergine uit de oven met tomatensaus, geitenkaas en verse kruiden. Aangevuld met friet, rijst en salade.Voorgerecht: Plank/ meerdere planken gevuld met breekbrood met diverse sausjes, gyoza’s vegetarisch, verschillende vlees soorten, mini loempia’s, uienringen, calamaris, krokante garnalen, verschillende kaas soorten en olijven.

Hoofdgerecht: Gewokte biefstukpuntjes in teriyakisaus, slow cooked bbq pork met bbq saus en chili-crème fraiche, Thaise viscurry en aubergine uit de oven met tomatensaus, geitenkaas en verse kruiden. Aangevuld met friet, rijst en salade.
Voorgerecht: Plank/ meerdere planken gevuld met breekbrood met diverse sausjes, gyoza’s vegetarisch, verschillende vlees soorten, mini loempia’s, uienringen, calamaris, krokante garnalen, verschillende kaas soorten en olijven.

Hoofdgerecht:
Gewokte biefstukpuntjes in teriyakisaus, slow cooked bbq pork met bbq saus en chili-crème fraiche, Thaise viscurry en aubergine uit de oven met tomatensaus, geitenkaas en verse kruiden. Aangevuld met friet, rijst en salade.

Nagerecht: ‘Grand dessert’, bestaat uit een proeverij van zoetigheid, ijs en vers fruit.
Voorgerecht: Plank/ meerdere planken gevuld met breekbrood met diverse sausjes, zalm bombes gevuld met tonijnsalade, gyoza’s vegetarisch, verschillende vlees soorten, mini loempia’s, uienringen, calamaris, krokante garnalen, verschillende kaas soorten en olijven.

Hoofdgerecht: Gewokte biefstukpuntjes in teriyakisaus, slow cooked bbq pork met bbq saus en chili-crème fraiche, Thaise viscurry en aubergine uit de oven met tomatensaus, geitenkaas en verse kruiden. Aangevuld met friet, rijst en salade.

Daarnaast keuze uit twee maaltijdsalades: Geitenkaas salade, vis salade, carpaccio salade en meloen salade.

3e gang: ‘Grand dessert’, bestaat uit een proeverij van zoetigheid, ijs en vers fruit geserveerd op een grote plank en keuze uit koffie of thee.

Er kan altijd overlegd worden om gerechten weg te halen of toe te voegen, dus geef je wensen vooral aan ons door!

Ben je benieuwd geworden? Bel ons op 024-2001159 of stuur ons een mailtje op malden@cafe-etenendrinken.nl

Volg ons op Instagram of Facebook om meer te zien van ons restaurant.