Tel: 024-2001159

Moederdag 2024

Het beste moederdagcadeau is samen tijd doorbrengen! Trakteer jouw moeder of moederfiguur op een gezellige middag met onze moederdag brunch. 

Brunch
Voor €22,95 per persoon verzorgen wij een heerlijke brunch bestaande uit een chocoladecroissant, broodje, aardbeienmousse, aspergesoep, brie, kipfilet, jam, zalmbombe en gekookt eitje met Hollandaise saus. Bestel er voor €5,- een lekkere mimosa bij en maak de brunch compleet!

Reserveren 
Reserveer alvast een tafeltje voor jou en je moeder door te mailen naar malden@cafe-etenendrinken.nl of te bellen naar 024-2001159. Reserveren kan al vanaf 2 personen! Geef bij de reservering altijd eventuele allergieën door.

Kunnen jij en je moeder zondag geen moederdag vieren door werk of andere verplichtingen? Je kunt de moederdag high tea ook gewoon voor zaterdag reserveren!

Cadeaubon
Een ander leuk cadeautje is een cadeaubon van café Eten en Drinken. Wij maken een leuke verpakking voor de cadeaubon, jij hebt een leuk cadeau om aan je moeder te geven en je moeder kan zelf kiezen waaraan ze haar cadeaubon uitgeeft. 

Blijf op de hoogte van ons en verschillende leuke acties zoals deze via Facebook en Instagram!

Bekijk ook het aanbod van onze collega’s in Nijmegen en Lent.