Met de zomer in aantocht, gaan we een nieuw seizoen in. En een nieuw seizoen betekent bij ons een nieuwe kaart. Daarom staan er vanaf 5 juni weer een aantal nieuwe gerechten op ons menu!
Nieuwe gerechten
We vervangen de ossenstaart soep voor een zomerse kokos kerrie soep. Daarnaast kun je nu ook kiezen voor mosselen in kruidenboter en zalm bombes. Lekker als voorgerecht of borrelhapje. Onze nieuwe hoofdgerechten zijn de vegetarische Mexicaanse bonenburger, ribeye met met honing tijm saus en meloen salade. Voor desserts hebben we nu een aardbeienmousse en E&D ijs.
Nieuwe dranken
Naast onze Fresh Lemonades van Monin krijgen we ook heerlijke huisgemaakte ice tea’s op ons menu. Onze collega’s vertellen je graag over de wisselende smaken. Verder staan er ook een aantal nieuwe cocktails op de kaart en kun je bij ons een high cocktail reserveren.
Genoeg lekkere, nieuwe dingen om te komen proeven dus! En natuurlijk vind je ook nog een hoop van onze bekende favorieten op het menu. Blijf op de hoogte via Instagram en Facebook.