Tel: 024- 381 1501

E&D Fietsroutes

Met de E&D fietsroutes fiets je een uitdagende route door de mooie natuur en leuke dorpjes van omgeving Nijmegen. Daarnaast fiets je langs onze cafés in Nijmegen, Lent en Malden, waar wij je voorzien van wat lekkers. Kortom een leuke activiteit om te doen op een mooie dag!

We bieden je twee routes om uit te kiezen, de TOUR E&D en het E&D FIETSDINER. De fietsroutes zijn hetzelfde, het eten en drinken dat je van ons krijgt verschilt:

  • Tijdens de TOUR E&D route krijg je van ons koffie of thee met gebak, een soepje naar keuze en een tapasplank om te delen. Daarnaast krijg je van ons ook wat snacks en drinken mee voor onderweg. Zo kun je tijdens de route ook nog even stoppen en van het uitzicht genieten! 
  • Tijdens het E&D FIETSDINER krijg je van ons iets te drinken, een tapasplank om te delen, een hoofdgerecht van de menukaart naar keuze en koffie of thee met dessert naar keuze. Je krijgt hier dus een volledig 3-gangen diner!

Door middel van het scannen van een QR-code op de stempelkaart krijg je de fietsroute te zien op Google Maps. De stempelkaarten kun je ophalen bij onze vestiging in Nijmegen, Lent of Malden. Met een groep van 6 personen of meer vragen we je even te reserveren. Zo kunnen we een plekje voor jullie vrijhouden. Wanneer je met een kleinere groep wilt meedoen kun je gewoon aanschuiven! 

Kosten TOUR E&D: €29,95 p.p. 
Kosten E&D FIETSDINER: €44,95 p.p.
Afstand: 42,2 km (Je eindigt bij het café waar je bent begonnen.)
Duur: ongeveer 3 uur (exclusief eten) 

Let op! De fietsroute brengt je onder andere langs Berg en Dal. Dit is een heuvelachtig gebied en daardoor best uitdagend. De route is daarom het meest geschikt voor mensen op een elektrische fiets of wielrenners. 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van verschillende acties en leuke activiteiten!