Tel: 024- 381 1501

High tea

Heb je iets te vieren of wil ben je op zoek naar een gezellige middag gevuld met bijkletsen en theeleuten? Probeer dan eens onze heerlijke high tea. In typische Eten en Drinken stijl met onbeperkt heet water, ruim aanbod aan theesmaken en voor een fijne prijs van maar €24,95 per persoon!

Wat kun je verwachten? 
De high tea bestaat uit een soepje, een kwarkbol, verschillende van onze sandwiches en verschillende zoete hapjes.Daarnaast krijg je een ruim assortiment van de heerlijke losse thee smaken van Puritea en kun je jouw high tea upgraden met verschillende verse thee smaken. Wij vinden dat voldoende heet water hoort bij een high tea hoort, daarom wordt jouw theewater zonder extra kosten bijgevuld als deze op is. 

Met allergieën en dieetwensen denken wij graag mee. Laat het ons dus altijd weten, dan kijken we hoe we het aanbod voor jou aan kunnen passen. 

Reserveren
Reserveren voor de high tea kan tussen 14:00 en 17:00 uur, vanaf twee personen. Zo kunnen wij de tafel alvast opdekken en ben jij verzekerd van een lekker plekje! Reserveren kan door te mailen naar lent@cafe-etenendrinken.nl of door te bellen naar 0243811501.

Lijkt het je leuk om met een grote groep te komen high tea’en voor bijvoorbeeld jouw verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Kom jij binnenkort lekker bij ons theeleuten en bijkletsen?

Volg ons op Instagram, Facebook en Tiktok om op de hoogte te blijven!